Van de bilt opleidingen

Cursus Wellness Massage

Combinatie van sportmassage en ontspanningstechnieken

Cursus Wellness Massage

Deze 2-daagse (12 lesuren) Wellness Massage cursus is een combinatie van stevige sportmassage- en ontspanningstechnieken. De focus ligt hierbij op de achterzijde van het lichaam, omdat zich in dit gebied de meeste klachten voordoen. Het is een praktische cursus gericht op massagetechnieken….. je gaat dus gelijk aan aan de slag.

In de praktijk blijkt dat je veel ervaring moet opdoen zodat je de technieken het snelst onder de knie krijgt. Zo leer je het lichaam snel kennen en leert spierknopen te onderscheiden en zul je ervaren dat ieder lichaam anders aanvoelt. Met deze kennis zal je al snel een basis massage kunnen geven.

Op dag 1 besteden we aandacht aan de rug en de armen. Dag 2 besteden we aan de benen, voeten en het hoofd en is er extra aandacht voor je werkhouding.  Je zult alle technieken op je medecursisten oefenen.

Cursusdata: 13 en 14 april
Niveau: beginners/gevorderden.   minimaal 4  maximaal 10 personen
Docent: Denise Gordijn

Kosten: €395,00 excl. BTW
Incl. koffie en thee en certificaat van deelname

Van de Bilt Massage Opleidingen

Leer masseren als een pro

Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen

Ons opleidingscentrum

Je vindt ons opleidingscentrum in Schalkwijk (Houten). Centraal gelegen in het midden van het land. Makkelijk bereikbaar vanaf de A27. Er is gratis parkeergelegenheid. Of kom met de trein. Vanaf station Houten Castellum ben je er met de (NS)fiets in 10 minuten. 

Zij gingen je voor

reviews

Ik heb de DMT training afgerond. Een hele leerzame training. Alex is enthousiast legt alles goed uit. Het zijn hele mooie technieken. Ik kijk er nu al naar uit om mensen blij te kunnen maken en echt te kunnen helpen. Absoluut een aanrader! Bedankt Alex!🙏

Kim

100 % een aanrader 😀 je leert heel erg veel op een goede manier 😀👍

Carmen

Fantastische training. Een echte aanrader en aanvulling voor in je praktijk.

Tina

Vandaag mijn certificaat Stoelmassage behaald! Super training van een enorme vakman! Dank je wel Alex! 😃

Rietta

Aanrader, zelf heb ik de 4-daagse in 2018 gevolgd en regelmatig pas ik de technieken zelfstandig of in combinatie met andere technieken toe.

Astrid

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe cursussen en opleidingen