Van de bilt opleidingen

Cursus Medical Cupping Therapy basic

Leer effectief pijn behandelen en mobiliteit verbeteren

Tijdens deze 1-daagse (6 lesuren) hands-on training leer hoe je snel en effectief pijn kunt behandelen en de mobiliteit van je cliënten kunt verbeteren met Cupping Therapy.

Je leert wat indicaties en contra-indicaties voor cupping zijn en welke specifieke behandelingen je kunt toepassen voor veel voorkomende problemen. We behandelen cupping met beweging, zenuwglijdingen en behandeling van littekenweefselwerk.

We laten zien hoe je verschillende cupping-sets gebruikt en hoe je de cups goed reinigt en desinfecteert.

Ook gaan we ons deze dag verdiepen in de geschiedenis, theorie, onderzoek en ethiek in Cupping therapy. Zodat je niet alleen veel kennis vergaart over hoe deze behandeling het beste te geven, maar ook hoe je deze kunt uitleggen. Hierdoor verbetert de binding met je cliënten.

Deze Cupping Therapy cursus is uniek omdat we ons niet richten op één ‘type’ Cupping. Maar juist op het effectief behandelen van blessures die verholpen kunnen worden met behulp van de verschillende producten die op de markt te vinden zijn. Deze aanpak geeft jou de kennis en vaardigheid om een ​​aantal verschillende soorten cups te gebruiken om het algehele therapeutische resultaat te bereiken waar jouw cliënten naar op zoek zijn.

Spaar je lichaam en handen en, belangrijker nog, ontdek hoe de veelzijdigheid van Cupping Therapy jouw praktijk kan transformeren in levensveranderend lichaamswerk.

Cursusdata: 12 april  10:00 -16:00 uur
Niveau: beginners/gevorderden       minimaal  4 personen max 10 personen
Docent: Denise Gordijn

Kosten: €225,00 excl. BTW
Incl. koffie en thee en certificaat van deelname

Van de Bilt Massage Opleidingen

Leer masseren als een pro

Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen

Ons opleidingscentrum

Je vindt ons opleidingscentrum in Schalkwijk (Houten). Centraal gelegen in het midden van het land. Makkelijk bereikbaar vanaf de A27. Er is gratis parkeergelegenheid. Of kom met de trein. Vanaf station Houten Castellum ben je er met de (NS)fiets in 10 minuten. 

Zij gingen je voor

reviews

Ik heb de DMT training afgerond. Een hele leerzame training. Alex is enthousiast legt alles goed uit. Het zijn hele mooie technieken. Ik kijk er nu al naar uit om mensen blij te kunnen maken en echt te kunnen helpen. Absoluut een aanrader! Bedankt Alex!🙏

Kim

100 % een aanrader 😀 je leert heel erg veel op een goede manier 😀👍

Carmen

Fantastische training. Een echte aanrader en aanvulling voor in je praktijk.

Tina

Vandaag mijn certificaat Stoelmassage behaald! Super training van een enorme vakman! Dank je wel Alex! 😃

Rietta

Aanrader, zelf heb ik de 4-daagse in 2018 gevolgd en regelmatig pas ik de technieken zelfstandig of in combinatie met andere technieken toe.

Astrid

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe cursussen en opleidingen