Van de bilt opleidingen

Cursus Manuele Correcties

Manuele wervelcorrecties en tenniselleboogbehandeling

Cursus Manuele wervelcorrecties en tenniselleboogbehandeling

Manuele wervelcorrecties zijn bedoeld om lichte correcties toe te passen bij je cliënt. Dankzij deze techniek hoef je niet direct door te verwijzen een fysio- of manueel therapeut. Als masseur kun je door te corrigeren en het omliggende spierweefsel los te masseren zelf tot verbluffende resultaten komen.

We starten deze 1-daagse cursus (6 lesuren) met technieken voor de onderrug, om de spieren goed op te warmen en los te maken. Je leert hoe je bij iemand de beenlengte kunt controleren en hoe je een eventueel lengteverschil tussen beide benen kunt opheffen m.b.v. “Dorn-technieken”.

Vervolgens krijg je uitleg over hoe je de cervicale-, thoracale- en lumbale wervels kunt corrigeren m.b.v. de “Dorn-methode”.
In de middag starten we met uitleg over hoe je een tenniselleboog techniek kunt uitvoeren. Je leert klachten op een zeer effectieve manier en binnen enkele minuten aan te pakken.

We eindigen de dag met de focus op observeren. Alle geleerde technieken worden nogmaals door de docent uitgevoerd waarbij jij als cursist de kans krijgt alles nog eens goed in je op te nemen. 

Alle massage technieken worden toegepast met de magnesium olie/gel en de etherische oliën van Body-Life.

Bij de cursus is inbegrepen een video van de geleerde massage technieken. Deze ontvang je na afloop via Wetransfer.

De cursus Manuele Wervelcorrecties en  Tenniselleboog behandeling sluit naadloos aan op de 2- en 3-daagse Deep Muscular Technics cursus.
Wanneer je de 4- of 5-daagse cursus DMT volgt is de cursus Manuele Wervelcorrecties en  Tenniselleboog behandeling inbegrepen  
en is de cursus prijs stuk goedkoper en zit er een zeer goed verzorgde lunch inbegrepen. De cursus vindt plaats op dag 4.

Cursusdata: data volgen
Niveau: beginners/gevorderden
Docent: Alex van de Bilt

Kosten: €225,00 excl. BTW
Incl. koffie en thee, certificaat van deelname en video na afloop.

Van de Bilt Massage Opleidingen

Leer masseren als een pro

Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen

Ons opleidingscentrum

Je vindt ons opleidingscentrum in Schalkwijk (Houten). Centraal gelegen in het midden van het land. Makkelijk bereikbaar vanaf de A27. Er is gratis parkeergelegenheid. Of kom met de trein. Vanaf station Houten Castellum ben je er met de (NS)fiets in 10 minuten. 

Zij gingen je voor

reviews

Ik heb de DMT training afgerond. Een hele leerzame training. Alex is enthousiast legt alles goed uit. Het zijn hele mooie technieken. Ik kijk er nu al naar uit om mensen blij te kunnen maken en echt te kunnen helpen. Absoluut een aanrader! Bedankt Alex!🙏

Kim

100 % een aanrader 😀 je leert heel erg veel op een goede manier 😀👍

Carmen

Fantastische training. Een echte aanrader en aanvulling voor in je praktijk.

Tina

Vandaag mijn certificaat Stoelmassage behaald! Super training van een enorme vakman! Dank je wel Alex! 😃

Rietta

Aanrader, zelf heb ik de 4-daagse in 2018 gevolgd en regelmatig pas ik de technieken zelfstandig of in combinatie met andere technieken toe.

Astrid

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe cursussen en opleidingen