Van de bilt opleidingen

Find your frequency

Ontwikkeld door Alex van de Bilt

Wij geven vanaf mei ook cursussen op Ibiza

Hou onze website in de gaten als je geïnteresseerd bent, of neem voor meer informatie contact op met Alex van de Bilt.

Find your frequency – leer werken met helende energie

Tijdens deze 1-daagse workshop maak je kennis met diverse energie heling methodes en ontdek je eigen helende frequentie! Een bijzondere dag die je spelenderwijs in contact brengt met wat er al in jouw aanwezig is en van nature door je heen mag stromen.
 
Iets voor jou?
De workshop is voor iedereen geschikt, ook als je geen ervaring hebt met energiewerk. Dus heb je al langer interesse hebt of het idee dat je handen soms spontaan ‘aan’ gaan en niet weet wat je er mee aan moet? Je graag jezelf en anderen een handje zou willen helpen met helende energie? Dan is dit echt iets voor jou!
 
Anders dan Reiki
Mocht je al bekend zijn met energiewerk (zoals bijvoorbeeld Reiki of Quantum Touch) dan is dit een mooie aanvulling. Het gaat echt over ontdekken wat er al in jou aanwezig is en even vergeten wat je al geleerd hebt. Jouw unieke frequentie krijgt daardoor alle ruimte!

Wat we gaan doen:

  • 09.30-10.00: ontvangst
  • 10.00-11.30: introductie over energie heling. Voelen en spelen met energie.
  • 11.30-11.45: korte pauze
  • 11.45-13.45: werken op het lichaam en van het lichaam af
  • 13.45-15.00: lunch
  • 15.00-17.00: ontdek je eigen, unieke helende frequentie! Helen van jezelf, werken met dieren en energie sturen op afstand.
Ontdekkingsreis
Het wordt een mooie ontdekkingsreis die vooral gaat over loslaten en toestaan wat er wil gebeuren. En zo kunnen spontaan prachtige nieuwe heling methodes ontstaan. We oefenen op elkaar zodat je ontvangt en geeft en zo beide kanten ervaart. Er is voldoende ruimte voor vragen en verdieping.
 
Extra tool voor masseurs
Door te werken met helende energie kun je je klanten iets extra’s bieden. Niet alleen kunnen ze bijvoorbeeld meer ontspanning en/of energie ervaren na de sessie. Ook zul je wellicht beter in staat zijn blokkades op te lossen die je met masseren niet kunt bereiken.

 

Van de Bilt Massage Opleidingen

Leer masseren als een pro

Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen
Van de Bilt Massage opleidingen

Ons opleidingscentrum

Je vindt ons opleidingscentrum in Schalkwijk (Houten). Centraal gelegen in het midden van het land. Makkelijk bereikbaar vanaf de A27. Er is gratis parkeergelegenheid. Of kom met de trein. Vanaf station Houten Castellum ben je er met de (NS)fiets in 10 minuten. 

Zij gingen je voor

reviews

Ik heb de DMT training afgerond. Een hele leerzame training. Alex is enthousiast legt alles goed uit. Het zijn hele mooie technieken. Ik kijk er nu al naar uit om mensen blij te kunnen maken en echt te kunnen helpen. Absoluut een aanrader! Bedankt Alex!🙏

Kim

100 % een aanrader 😀 je leert heel erg veel op een goede manier 😀👍

Carmen

Fantastische training. Een echte aanrader en aanvulling voor in je praktijk.

Tina

Vandaag mijn certificaat Stoelmassage behaald! Super training van een enorme vakman! Dank je wel Alex! 😃

Rietta

Aanrader, zelf heb ik de 4-daagse in 2018 gevolgd en regelmatig pas ik de technieken zelfstandig of in combinatie met andere technieken toe.

Astrid

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe cursussen en opleidingen